tisdag 4 november 2014

Moritz.

På lördagskvällen hade vi bokat bord på en restaurang som heter Moritz. Den var en resturang i industristil, med en egen butik och en egen ölsort som tillverkades i källaren. Det fanns både tapasrätter, musslor, sallader, pizza och vanlig tre-rättersmenu att välja på. Vi började kvällen med en kanna sangria, hade glömt hur gott det är! Sedan beställde vi in massa mat och dricka. Jag och Oscar åt entrecote som vi fick in i en stekpanna med glutenfritt bröd under köttet. Verkligen hur gott som helst. Några av oss började med ostron och i övrigt beställdes såväl hamburgare som skaldjursfat och schnitzel. Efter en stund beställde vi även in mer sangria. Vi avslutade sedan måltiden med efterrätt och drinkar. 

Vi var alla jättenöjda med kvällen, vilket var extra kul då vi hade blivit tipsade om detta ställe av en kompis som bor i Barcelona och det var verkligen ett toppenställe! så tack Josefine. 






























Inga kommentarer: