söndag 21 april 2013

the last two days

Har kommit hem igen efter två helt otroliga dagar i Södertälje.

Lördagen.
När vi kom fram till Södertälje vid 10.30 så möttes vi av vår underbara pyssel-vän Eva. Hon tog med oss till en mixed-media utställning där vi även mötte Maria, en av våra andra härliga skapar-vänner. Sedan blev det besök i mysig inredningsbutik och efter det skulle vi äta lunch, detta gjordes på den mysigaste restaurang/delikatess butik jag någonsin besökt. Vi satt ute i solen och åt en fantastiskt fräsch sallad med kycklingspett. Vi fortsatte sedan dagen hos hobbyworld, där vi fick testa lite nya pyssel-grejer, fika, umgås, mingla med gott vin och mysa. Efter en hel eftermiddag där så åkte vi till hotellet och vårt super fina rum med utsikt mot vattnet. På kvällen åt vi libanesiskt, vi satt alla vid ett långbord och blev serverade med 16 olika rätter som man bara kunde välja och vraka mellan, så häftigt att äta på ett sådant sätt och se hur bordet vara fylldes av härlig mat.

Söndagen.
Efter en natt med god sömn ringde klockan lite väl tidigt för min smak, redan 6.20. Men är man på äventyr så är de bara att pallra sig upp. Solen sken vilket underlättade det hela. Vi åt en fantastisk hotellfrukost med våra pyssel-vänner Ilona och Marie innan Eva hämtade oss och vi alla åkte tillbaka för ännu en härlig dag hos hobbyworld, vi fick lära oss mer av Peter från England och hade trevligt hela dagen. Efter träffen åkte vi med hem till Eva och stannade där och hade det trevligt tills tåget gick hem vid 18.30.

Kan inte skriva allt som hänt och allt vi fått uppleva. Men helgen har varit helt perfekt med både sol, äventyr och trevligt sällskap. Älskar att åka iväg på sådant här och har massa inspiration och energi med mig hem.

Här kommer en hel del bilder från helgen. Enjoy.















































Inga kommentarer: